PROJECT WIJKCENTRUM, JOURE

In Joure is door Hof & Hiem een modern woon- en zorgcomplex gerealiseerd. Dit complex “de Werf” biedt plaats aan verschillende zorgaanbieders die hun kennis en expertise delen voor optimale zorg op maat. In het wijkcentrum van de Werf kunnen bewoners van het appartementencomplex en omwonenden elkaar ontmoeten. Het ontwerp van dit wijkcentrum is onderdeel van een groter geheel en is dan ook qua materialisatie gelijk getrokken met de overige ruimtes. Gekozen werd om de vloer op te delen en het hout van de uitgiftekeuken en de lambrisering ook op de vloer te gebruiken. Speels is de verscheidenheid in vorm en grootte van de verschillende tafels. De één in zwart gebeitst eiken, de ander in licht gebeitst eiken. De houten pendel-armaturen zorgen voor de verbinding in het geheel.

Materialisatie:
Hay design meubilair
Forbo betonlook vloer
Forbo houtlook vloer
Kvadrat stoffering
Luxaflex plisses
Secto design verlichting

Categorie