PROJECT TH, JOURE

In Joure is door Hof & Hiem een modern woon- en zorgcomplex gerealiseerd. Dit complex “de Werf”, biedt plaats aan verschillende zorgaanbieders die hun kennis en expertise delen voor optimale zorg op maat. Voor één van deze aanbieders, ziekenhuis Tjongerschans, is er een interieurontwerp gemaakt voor de teamkamer. Met basisingrediënten als witte wanden en plafonds en betonlook vloeren is er ruimte ontstaan voor accenten. Om warmte aan het geheel toe te voegen is er met licht eikenhout gewerkt. De centraal geplaatste 4 meter lange tafel wordt afgewisseld met een huiselijke loungehoek en ronde bartafels met metalen krukken. Al het design meubilair is van Hay en bekleed met Kvadrat stoffering.

Materialisatie:
Tafel, Pilat en Pilat.
Decospan eiken fineer
Forbo betonlook vloer
Kvadrat stoffering
Hay meubilair en verlichting
Kinnasand karpetten

Categorie