PROJECT MI, AMSTERDAM

In het Amsterdamse stadsdeel Oud-Zuid, is een oude school omgetoverd tot een schitterend appartementencomplex. Voor één van deze appartementen werd een kinderbadkamer ontworpen. Een uitdagende opgave vanwege de geringe vloeroppervlakte en bijzondere hoogte. Door het structureel herhalen van bestaande lijnen is de ruimte volledig in balans. Het vrijstaande bad werd deels in een nis geplaatst welke door een bovenliggende koof aansluit met de raampartij. De badkamer is m.u.v. de douche-nis en de spatplint boven het bad, volledig voorzien van glad stucwerk. De betongrijze vloertegels contrasteren subtiel met de keramische wandbekleding.

Materialisatie:
glad stucwerk wanden
Mosa vloertegels
Lea Slimtech wandbekleding
LG Himacs maatwerk
Not Only White sanitair
Vola kranen
Modular verlichting

Categorie